Pestele este un aliment din care poti pregati o mare diversitate de mancaruri. In general pentru ciorbe oamenii cauta sa foloseasca peste fara oase, dar putem folosi foarte usor si pestele cu oase. Cum? Va  spun acum prin intermediul acestei retete.      Vom folosi: 300 g peste (preferabil un amestec din 2 specii) 50 g orez150 g morcovi100 g patrunjel radacina100 g telina radacina1 ardei gras 2 cepe mari (150-200 g)200 g rosii50 g bulion50 g pesmet 4 fire leustean4 fire patrunjel (verdeata) 4 linguri de ulei     sare... 

Printre bucuriile culinare pe care le ofera Delta Dunarii se afla si aceasta ciorbita de somn Pentru aceasta ciorbita ne trebuie:• 1 kg peste fileu (fara sira spinarii)• 3 l apa • 150 g morcovi• 200 g albitura (patrunjel radacina si telina)• 200 g cartofi• 200 g ceapa• 100 g ardei gras• 100 ml ulei• 200 g rosii• 5 fire de leustean• 5 fire de patrunjel verdeata • Otet si sare dupa gust        Pestele se curata de intestine, se spala bine si se taie in asa fel incat sa scoatem sira spinarii, pentru a putea taia carnea cubulete. Pana fierbe apa,...